10december2018

 

Länkar

Lägga in en länk FAQs

När du ska lägga in en länk, gå till den kategori där du vill ha länken placerad, när du är där klickar du på "lägg till länk". Om du inte skulle hitta någon kategori, klicka då på "lägg till kategori" och skriv ett förslag. Dom fält som är skriven med fet text är obligatoriska dom andra är bra att använda om du tex. vill visas bra på kartan.

Lägga till Bild FAQs

Om du vill lägga till en bild till din länk, kan du antingen använda en logga eller motsvarande du har på din dator eller så kan du använda en webbside thumbnail (kolla länkarna på länksidan under Tips") Om du ska använda webbside thumbnail gå till någon av sidorna under "Tips" fyll i din webbadress spara sedan bilden genom att högerklicka på din bild och "spara bild som". Sedan laddar du upp bilden från din dator till din länk. Största storlek som visas är 640x480 pixlar.

Sponsorlänk FAQs

Med en sponsor länk kan du få din länk i en överkategori, och dessutom är länken extra markerad. Om du är intresserad av en Sponsorlänk, kontakta Racers.

Både länkar och kategorier ska godkännas innan dom blir synliga. Det går bara att lägga in länkar i dom understa kategorierna, dom andra är till för sponsorlänkar.

Är du intresserad av sponsorlänkar, hör av dig.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev