10december2018

 
Två SM-vinster för Gas Gas

Två SM-vinster för Gas Gas

Den gångna helgen kickade SM i enduro igång med premiärdeltävling i Vimmerby. Gas Gas-teamet åkte därifrån med två meriterande triumfer.
 
Det rådde sjukstuga i Gas Gas-lägret dagarna innan SM-premiären. Men trots sämsta tänkbara upptakt visade förarna gott gry i sina körningar. Allra bäst lyckades ”the coming man” Pontus Högberg, som inte bara vann JSM2-klassen i stor stil. Totalt, alla klasser inkluderade, var han tvåa, endast besegrad av Johan Edlund.
 
-          Vi var snabbast på varannan sträcka inledningsvis och vi hade en sekundstrid in på sista varvet. Där körde jag fast och tappade 40 sekunder och sedan fick jag ett kast, prickade ett träd och gjorde en kullerbytta och då tappade jag ytterligare tid. Men med tanke på att jag kom direkt ifrån sjuksängen gick det över förväntan, säger Pontus Högberg vars nästa uppdrag handlar om VM-deltävlingarna i Spanien och Portugal.

Läs mer: Två SM-vinster för Gas Gas

  • Skriven av Pressmeddelande
Nya framgångar för Gas Gas Högberg

Nya framgångar för Gas Gas Högberg

Gas Gas-stjärnskottet Pontus Högberg ser ut att gå mot en ljus framtid. Ett bevis på det är att de tre senaste tävlingarna slutade med två vinster och en andraplats.

Läs mer: Nya framgångar för Gas Gas Högberg

  • Skriven av Pressmeddelande

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev